Elektra
Wij weten als geen ander hoe belangrijk prijs en kwaliteit kan zijn. Daarom leveren wij ons schakelmateriaal van verschillende merken zoals PEHE, Busch-Jager en Jung. Op deze manier kunt u zelf kiezen voor welke kwaliteit u gaat.

  TV en Radio
TV kijken of radio luisteren in uw woonkamer, slaapkamer, logeerkamer en hobbykamer? Het aanleggen van een centrale antenne verdeel installatie in uw woning wordt met de professionele onderdelen van Hirschmann wel heel eenvoudig. Met de antenneversterkers, verdeelkastjes, aansluitdozen en de uitstekende verliesarme coax kabel van dit merk heeft u het zó voor elkaar. Zonder spookbeelden en ruis, daar staat de Hirschmann kwaliteit garant voor.

 

 

 Audio, TV, Computer en Telefoon aansluitmateriaal
Op het gebied van audio en TV leveren wij een groot assortiment aansluitsnoeren. Snoeren zoals coax, tulp, hdmi, toslink (optische kabel) zijn standaard uit voorraad leverbaar in verschillende lengtes en kwaliteiten. Een verlengsnoer nodig voor uw internetaansluiting, een snoertje voor uw digitale fotocamera of printer? Vraag er om, wij leveren het uit voorraad.

  Smartphone en Tablet
Tablets en smartphones zijn belangrijk  in het dagelijks leven. Wij bieden een ruim assortiment van accessoires voor  tablet en smartphone. Voor onder andere Apple, Samsung, enz. hebben wij de originele laders en kabels op voorraad. Diversen accessoires
Op zoek naar batterijen en batterij-opladers? Bij ons vindt u batterijen in verschillende soorten en maten. Onder andere knoopcelbatterijen maar ook oplaadbare batterijen die u kunt hergebruiken.

 

  Lampen
Of het nu gaat om de oude halogeenlamp of de nieuwe led lamp, bij ons kunt u voor al uw lampen terecht. Wij hebben een ruime keuze in halogeenlampen, spaarlampen, tl-buizen en led lampen.