Welke afwerking kiest u?
De gordijnstoffencollectie van de Lange bestaat uit uni's en gedessineerde kwaliteiten. U heeft keuze uit een gevarieerd assortiment stoffen; katoen, linnen, velours of voile. Onderling zijn de stoffen ook goed met elkaar te combineren. Voor iedere smaak hebben wij de juiste stof. Stijlvol, hip of klassiek. het maakt niet uit. Speciaal in ons assortiment zijn brandvertragende stoffen. Deze worden vaak projectmatig toegepast, maar zijn ook te gebruiken in uw woning.

 

 

 gordijnen8 

Kamerhoog
Een groot aantal van onze stoffen is kamerhoog. Het voordeel hiervan is dat de stof naadloos verwerkt kan worden. Het gordijn bestaat dan uit één doorlopende stof zonder naden. En bij het berekenen van het stofverbruik hoeft u geen rekening de houden met het hoogterapport. Het dessin zal altijd vanzelf passend doorlopen.

 

  

Op maat gemaakt gemaakt
Uw gordijnen worden op maat gemaakt, helemaal naar uw wensen. Bijvoorbeeld met dubbele plooi, enkele plooi of RVS-ringen. Gevoerd of afgebiest met een contrasterende rand. Alles is mogelijk. Ook kunnen wij bij u inmeten en ophangen.

  

Confectie
Gordijnen worden gemaakt met verschillende soorten plooien. De plooi of confectiemethode die u kiest is afhankelijk van uw smaak èn de eigenschappen van de stof.

 

 

  

Meten en montage
Wij kunnen uw gordijnen inmeten en vakkundig ophangen. 

 

  de Meern   Leidsche Rijn   Utrecht   Haarzicht   Maarssen  Breukelen