gas6 Antargaz Cocoon
Geen gezeul met zware stalen gasflessen met meer gas dan je nodig hebt! Dankzij zijn composietjasje weegt de Cocoon in totaal amper 10,8 kilogram, waarvan 5 kilogram propaan is. Hij is ook uiterst compact, met een grondoppervlakte van 30 centimeter op 30 centimeter en 36 centimeter hoog. En om het je nog eenvoudiger te maken, hebben we er twee grote handvaten in geïntegreerd. Zo neem je de Cocoon overal mee naartoe, zonder gedoe.

Bij de eerste aanschaf betaal je de waarborg en ontvang je een waarborgkaart. De fles kan geruild worden voor de prijs van de gasvulling.

 

 

gas7 Antargaz Calypso
De Antargaz Calypso is een kunststof gasfles met een inhoud van 8kg. De fles is eenvoudig aan te sluiten met de handige Clip-on drukregelaar of adapter. Bij de eerste aanschaf betaal je de waarborg en ontvang je een waarborgkaart. De fles kan geruild worden voor de prijs van de gasvulling.

 

 Gas22

 Take5 gasfles
De Take5 is de bekende 5 kg fles in een nieuw antrachiet jasje en voorzien van een extra beschermende laklaag. Take5 wordt éénmalig aangeschaft en u betaalt daarna nooit meer voor keurjaren en dat bespaart u geld. Een lege Take5 kan onbeperkt worden omgeruild voor een volle. U betaalt dan alléén de vulling.

  Stalen 5 kg gasfles
Een groene propaanfles is groter dan de Campingaz gasflessen. Deze flessen worden één keer in de 10 jaar gekeurd. Het ingangsjaar staat in de kraag van de fles. Staat hier bijvoorbeeld 09, dan is de fles gekeurd tot 2019. Alleen goedgekeurde flessen mogen geruild worden. Wij proberen u een fles met hetzelfde jaartal terug te geven, mocht dit niet lukken en krijgt u een oudere fles terug, dan worden de keurjaren aan u terugbetaald. Krijgt u een jongere fles, dan moet u keurjaren bijbetalen. Als uw fles niet langer goedgekeurd is, dan kunt u of keurjaren bijkopen of een nieuwe fles aanschaffen die tien jaar gekeurd is. Verlopen flessen zijn niets meer waard.

 

 Stalen 10,5 kg gasfles
De grijze 10,5 kg gasfles wordt verreweg het meest gebruikt in Nederland. Zakelijk wordt de grijze gasfles gebruikt door loodgieters, dakdekkers, oliebollenbakkers, vis- en friteskramen, wegenbouwers, etc. Consumenten gebruiken de grijze gasfles met name in de stacaravan en voor bijvoorbeeld gasbarbecues. De grijze gasfles is ook bij uitstek geschikt voor terrasverwarmers. Het gewicht van de stalen grijze gasfles helpt bij het stabiliseren van de terrasverwarmer.

  BeneGas Light
BeneGas Light: een nieuwe naam en logo voor de kunststof gasfles, die al meer dan 10 jaar zeer populair is bij caravanners, camperaars en buitenrecreanten.
Benegas is met meer dan 60 jaar ervaring in de propaangasmarkt één van de marktleiders in de Benelux. Met de naamswijziging van BP Gas Light naar BeneGas Light verandert er niets. Zij blijven dezelfde hoge kwaliteit en service leveren als u gewend bent. Onder de nieuwe naam BeneGas Light zullen dezelfde hoge normen voor kwaliteit en veiligheid gewaarborgd blijven bij de levering van de vertrouwde nummer 1 kunststof gasfles.

 

  Campingaz R-serie gasfles
De meeste bekende gasfles is de blauwe fles van Campingaz. Deze gasflessen zijn gevuld met butaangas. Campingaz heeft een uniek ruilsysteem door heel Europa. Op campings, bij supermarkten en bij tankstations kunt u lege flessen inruilen voor een volle. Hierdoor zijn de gasflessen vooral in het buitenland altijd makkelijk te verkrijgen. Omdat Campingaz gasflessen wel duurder zijn, kunt u bij het barbecueën en buitenkeuken beter kiezen voor de goedkopere groene propaan gasfles of BeneGas Light.