Op zoek naar die ene kleur?

Bij de Lange Vleuten werken alleen echte specialisten. Mensen die vanuit hun eigen vakkennis en ervaring u het beste van dienst kunnen zijn. Met prima service en een goed advies.

  Kleuren
Wij hebben een grote selectie aan kleurkaarten, kleurwaaiers en stalen in de winkel die u helpen de juiste kleurkeuze te maken.

Met onze geavanceerde kleurenmengmachine kunnen wij duizenden kleuren voor u mengen. Naast onze eigen Sikkens, Trimetal, Flexa, Flexa Pure en Colors collecties zijn ook de meeste kleuren van o.a. Sigma, Wijzonol, Histor, Rambo, enz. in vele producten maakbaar.

 

  Kleuren scannen
Naast de verfmengmachine hebben wij ook een kleurenscanner in huis. Deze scanner maakt het mogelijk om de kleur van bijvoorbeeld een gordijn, behang, of een oude pot verf te vertalen naar een kleurnummer. Op deze manier kunnen wij kleuren namaken waar u geen kleurnummer van heeft.

 

Pureverf Flexa Pure

Pure by Flexa ColorLab® is het kleurpalet van hoogwaardige kwaliteit ontworpen door de kleurspecialisten van Flexa: “Klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen vormen dit unieke rijk gelaagde palet. Colors verf: geselecteerd door professionals

Mooi schilderwerk draait om goed advies en goede producten. Daarom hebben bijna 200 verfspecialisten gezocht naar de beste verf voor hun winkels. De eis was eenvoudig: zeer duurzame, makkelijk te verwerken verf in een overweldigend aanbod van kleuren. Dat laaste wordt ingevuld met de professionele mengmachine die in onze winkel aanwezig is.