horren1 Frisse lucht binnen, insecten buiten!
Van het vroege voorjaar tot laat in de herfst zijn muggen actief in en om uw huis. Dat betekent straks weer jeukende bulten en soms zelfs huidirritaties die ziektes kunnen veroorzaken. De vrouwtjes van de steekmuggen hebben uw bloed nodig als voedsel om eitjes te kunnen leggen. Ze worden in de late herfst geboren en kunnen wel tot zes maanden oud worden. Maar vliegen komen al eerder bij u te gast. Het liefst binnen, waar ze over uw eten lopen en ook hele vervelende ziektes kunnen veroorzaken. Dus: frisse lucht binnen; lastige insecten buiten.

 

horren2

 

horren8

 Deuren
Voor deuren zijn er de plissé hordeur en de rolhordeur.

Plisséfit Easy
De Plisséfit heeft de goede eigenschappen van de Japanse plisséhordeur gecombineerd met de wensen en eisen van de westerse markt.
Het resultaat is een fraai en strak vormgegeven plisséhordeur.
De Plisséfit is zonder extra hulpprofielen direct in- en op-de-dag te plaatsen; het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn. 

Plisséfit Easy-Dubbel
Speciaal voor de openslaande tuindeuren en grote schuifpuien is er een dubbele Plisséfit leverbaar.
Deze dubbele Plisséfit kan grote openingen afsluiten voor insecten. Aan beide zijden van de opening wordt 1 plisséhordeur geplaatst.
De beide plisséhordeuren sluiten in het midden tegen elkaar door middel van een magneetsluiting.

Rolhordeur
De Comfort is een bijna onzichtbare, maar zeer effectieve oplossing om insecten buiten te houden.
De cassette meet slechts 42 mm; het frame kan daarom vaak buiten het zicht geplaatst worden, achter bijvoorbeeld de raamdecoratie.
Bovendien kan de kleur van de aluminium profielen naar wens worden aangepast.
Standaard wordt de rolhor met een magneetsluiting geleverd, kantelsluiting is mogelijk zonder meerprijs.

 

 

horren3


horren5

 Ramen
Voor ieder soort raam zijn er passende horren, of je nu een draairaam, draai-kiepraam of een dakraam hebt. Raamhorren zijn verkrijgbaar als vaste hor, inzethor, Plissé hor en rolhor. 

 

De vaste horren voor ramen kunnen binnenshuis, maar ook aan de buitenkant van het raam worden gemonteerd. Daarnaast kan de montage ook scharnierend op het kozijn.


De inzethorren zijn een van de meest verkochte producten binnen ons assortiment. Inzethorren zijn de ideale oplossing voor draai-kiepramen


Een plissé raamhor past in vrijwel alle raamkozijnen, waaronder kiep-kantelramen. .


Raamrolhorren zijn ideaal voor plaatsing op het kozijn waarbij u de mogelijkheid heeft om de horren te openen en te sluiten zonder deze te verwijderen.


Heeft u hooikoorts? Dan kan pollengaas een uitkomst zijn. Met pollengaas in uw hor houdt u de pollen buiten en slaapt u zonder hooikoortsklachten.

 

Unilux Horren