Laat je interieur stralen
Pure by Flexa ColorLab® is het kleurpalet van hoogwaardige kwaliteit ontworpen door de kleurspecialisten van Flexa: “Klassieke kleuren gecombineerd met moderne tonen vormen dit unieke rijk gelaagde palet. Met onze kennis en ervaring kunnen wij de pigmenten selecteren die zorgen voor diepe intense kleuren met een langdurig mooie uitstraling. Zo komt jouw interieur nog meer tot leven. Elke dag opnieuw.”

Krijtverf
Binnen het assortiment Pure by Flexa ColorLab® is een poederachtige matte krijtverf. Dit product bevat Polysiloxaan en zorgt ervoor dat het langdurig zijn authentieke uitstraling behoudt. De dekking is optimaal en de kleur extreem vast en zeer schrobbaar. Pure by Flexa ColorLab® Krijtverf is geschikt voor muren, meubels en accessoires. Naast dit product blijven Pure by Flexa ColorLab® Muurverf Zijdemat en Extra Mat bestaan en de Lak Hoogglans, Zijdeglans en Mat.

Flexa Pure lakverf

Lak voor binnen

Pure Lak Hoogglans
Pure Lak Zijdeglans
Pure Lak Mat

Flexa Pure muurverf

Muurverf:

Pure Muurverf Zijdemat
Pure Muurverf Extra Mat
Pure Muurverf Krijtverf

 

Kleurpalet
De kleuren van Pure by Flexa ColorLab® zijn verdeeld in drie kleurfamilies: vergrijsde kleuren, natuurlijke kleuren en felle en pastel kleuren. Bij elke kleurfamilie tref je inspiratie in verschillende woonstijlen zodat je zelfverzekerd aan de slag kunt in jouw woning.

122 kleuren op A4 formaat
Van de gehele Pure by Flexa ColorLab® lakken en muurverven collectie zijn kleurechte geschilderde A4-formaat stalen beschikbaar.

Pure by Flexa verfwand

De kleurstalen zijn uiteraard mee naar huis te nemen, al wordt hiervoor wel een borg van €1.25 per staal voor gevraagd. Deze krijgt u terug als u de staal weer netjes terugbrengt.