Colors verf: geselecteerd door professionals
Mooi schilderwerk draait om goed advies en goede producten. Daarom hebben bijna 200 verfspecialisten gezocht naar de beste verf voor hun winkels. De eis was eenvoudig: zeer duurzame, makkelijk te verwerken verf in een overweldigend aanbod van kleuren. Dat laaste wordt ingevuld met professionele mengmachines die in alle winkels aanwezig zijn.


Het assortiment

De Colors verflijn bestaat uit dekkende lakken en muurverf. De producten zijn geschikt voor binnen en buiten en verkrijgbaar in ontelbare kleuren.

 


 

Colors verf is getest door vakmensen. Het resultaat is een assortiment dat voldoet aan alle voorwaarden met een aanzienlijk lagere prijs dan gelijkwaardige professionele merken.
De verf wordt in Nederland gemaakt door een gerenommeerde fabrikant. Het is een feit dat Nederlandse verf bekend staat als 's werelds beste. Ons land heeft immers te maken met een grote diversiteit in klimaat. Niet alleen de seizoenen vragen een verf die bescherming biedt in alle weersomstandigheden, maar ook de geologische verschillen stellen hoge eisen aan onze verf. Woningen aan de Noordzee hebben immers een andere bescherming nodig dan die in een vochtige, bosrijke omgeving.


Materialen gaan langer mee wanneer ze worden beschermd door kwaliteitsproducten. Colors verf is ontwikkeld door mensen die verstand hebben van verf én ondergronden. Deze specialisten zijn overtuigd van Colors verf, omdat het beantwoordt aan de hoge eisen die zij als professionals aan verf stellen.

Gebruik de uitzonderlijk duurzame Colors verf zodat de volgende schilderbeurt veel langer kan wachten. Dat scheelt een hoop tijd en inspanning er er blijft energie over voor leuke dingen. En als laatste verrast ook de prijs van Colors verf.

Colors verf, producten waar iedereen een goed gevoel van krijgt.